Projekt reformy opieki zdrowotnej w Polsce. 2. - Golinowska, S.
Účasť pacienta na financovaní zdravotnej starostlivosti. Všeobecné zásady financovania ústavov lekárskej starostlivosti a kontakty medzi nimi. Slobodná voľba lekára a posilnenie jeho postavenia. Financovanie lekárov, ambulančných jednotiek a zásady hospodárenia s prostriedkami. Zdravotná starostlivosť na pracovisku. Výzva systému vzdelávania.