Narzedzia racjonalizacji zuzycia. - Zabinski, A.
Nástroje racionalizácie spotreby palív a energie v Poľsku. Politika cien palív a energie. Peňažné a úverové nástroje a tri základné smery ich pôsobenia. Daňové nástroje. Štátna energetická stratégia a jej právna úprava. Spoločenské prostredie - dve základné skupiny činnosti. Inštitucionálne zaistenie.