Proizvodstvo energii v SSSR: problemy i perspektivy. - Kejzer, M.
Analýza problémov energetiky Ústavu pre výskum ZSSR a vých. Európy v Oxforde. Dynamika sumárnej výroby energie. Vplyv svetových cien na ťažbu energetických surovín. Prognózy vývoja sovietskej energetiky a znižovanie ťažby a spotreby energie. Ťažba nafty, plynu, uhlia. Rozvoj produkcie elektrickej energie. Investície do energetiky.