Reform of the electricity supply industry in Britain. An assessment of the development of public policy. - Vickers, John
Radikálna reforma energetického systému vo Veľkej Británii v r. 1987-91 pre zvýšenie konkurencieschopnosti energetického priemyslu. Nahradenie vertikálne integrovanej administratívnej štruktúry viac trhovo orientovanou štruktúrou. Oddelenie výroby elektrickej energie od distribúcie. 4 stupne zavedenia novej reformy. Poučenie z počiatočného podcenenia priebehu reformy.