S cukrovary nevystačíme. Výroba potravinařských strojů a zařízení u nás a ve světě. - Adam, Matúš
Zaostávanie výroby potravinárskych strojov a zariadení v minulých 40 rokoch. Hlavné dôvody obnovy výroby potravinárskych strojov a zariadení. Výnosné odbory výroby potravinárskych strojov a možnosti ich vývozu. Nevyhnutnosť zmiernenia a odstránenia niektorých nedostatkov výroby.