Odpady a hospodářství. - Stehlík, J.
Návrh nazývať druhotné suroviny odpadovými surovinami. Primárny, sekundárny, terciárny a kvartárny odpad ako súčasti odpadových surovín. Členenie odpadových surovín z hľadiska formy, z hľadiska účelu a používania. Národohospodárske súvislosti problematiky odpadových surovín. Hlavné zdroje odpadu. Využívanie odpadov. Problém škodlivých látok z odpadov. Ďalšie perspektívy využívania odpadových surovín.