Rolnictwo wobec barier popytu. - Herer, W.
Dopyt po potravinách, príjmy roľníkov v Poľsku sa znížili. Inflácia prekáža roľníctvu. Ako zvýšiť dopyt po roľníckych produktoch. Osobitná úloha obratového úveru. Prispôsobenie sa štátnych majetkov trhovým podmienkam.