Gedanken zur Transformation einer sozialistischen Agrarverfassung. - Hagedorn, K.
Teoretické prístupy k transformácii poľnohospodárstva v bývalej NDR. Dve možnosti transformácie: plánovaný postup štátnych inštancií, alebo neplánovaný výsledok individuálnych rozhodnutí. Nutnosť zvážiť náklady transformácie pred rozhodovaním o ďalšom postupe. Diskusie o najvhodnejšom výsledku transformácie.