Zákon o vlastnických vztazích k půdě a co dál? - Trávníček, Z.
Orientácia nášho poľnohospodárstva na veľkovýrobu v rastlinnej a živočišnej výrobe. Trend vývoja rodinných fariem k postupnej koncentrácii veľkosti v SRN a iných vybraných krajinách. Prechod na trhové vzťahy v družstvách a úprava ich organizačnej štruktúry.