L'Allemagne, premiere puissance agricole d'Europe? - Le Bourdonnec, Y.
Údaje o poľnohospodárskej produkcii Nemecka a Francúzska. Porovnanie výnosov niektorých plodín. Produkcia obilnín. Poľnohospodárstvo SRN sa svojou kapacitou približuje Francúzsku. Veľký výrobný potenciál agropriemyslu SRN. (le Nouvel Economiste 1991, č.791.).