Efficient management of ocean fisheries. - Arnason, R.
Problematika efektívneho riadenia spoločného vlastníctva morských rybných zdrojov. Otázka vhodnosti a použiteľnosti Pigovianských daní s ohľadom na riadenie morského rybolovu. Otázka zavedenia adekvátne navrhovaného systému vlastníckych práv na využívanie rybných zdrojov. Individuálne transferibilné kvóty. Ekologické riadenie systému rybných zdrojov.