K problematice mléka a mlékarenských výrobků. - Vološin, Josef
Zvýšenie produkcie mlieka v poľnohospodárstve ČSFR v r. 1980-1989. Úspechy dosiahnuté pri výstavbe sušiarenských kapacít, pri zavedení nových technológií a pri inovácií výrobného sortimentu. Vývoz mlieka a mliekarenských výrobkov a jeho opodstatnenosť. Efektívnosť čsl. vývozu mlieka a mliekarenských výrobkov.