Mléko a mléčne výrobky v evropském regionu. - Jeníček, Vladimír
Vývoj produkcie a spotreby mlieka v ES v r. 1989-1990. Expanzívna tendencia výroby syrov. Intervenčné zásoby masla a sušeného mlieka. Výrazné postavenie výrobkov imitujúcich maslo. Spotreba mliečnych výrobkov na obyvateľa v európskom porovnaní.