Živočišná výroba v územním členění.
Štatistické údaje o živočíšnej výrobe v ČSFR v územnom členení v rokoch 1950-1990. Stavy hospodárskych zvierat v ČSFR, ČR a SR, intenzita chovu hospodárskych zvierat, stavy jednotlivých druhov hospodárskych zvierat vrátane hydiny.