Frau, Familie, Haushalt - neue Haushaltstypen, neue Lebenskonzepte, neue Planungsaufgaben? - Spiegel, E.
Zmeny v súčasnej životnej dráhe žien v kombinácii - rodina, zamestnanie a domácnosť. Nároky a štruktúrna funkcia nových typov domácností. Postavenie neúplných domácností, osamelo žijúcich osôb a osôb žijúcich v komúnach. Nové druhy domácností ako nové koncepcie života. Alokačné preferencie jednotlivých druhov domácností a štruktúrne zmeny v rámci miest.