Hrozí pat československé ekonomice? - Šíba, V.
Veľký počet čs. podnikov sa nachádza v odbytovej a finančnej kríze. Zatiaľ vedľa likvidácie neefektívnych výrob neprebieha paralelný proces úspešného rozvoja efektívnych produkcií. Príčiny insolvencie. Opatrenia proti zvyšovaniu inflácie, počtu bankrotov a poklesu výroby. Základné riešenie musí byť podnikateľské, ale významnú úlohu musí zohrať aj štát. Kritériá štátnej pomoci podnikom.