Universal: skok w prywatizacji i co dalej? - Przywieczerski, D.
Rozhovor s predsedom poľskej spoločnosti Universal, ktorá sa zaoberá obchodom i výrobou, o jej úspechoch po roku od privatizácie, a to najmä vo vývoze. Zamestnanci sa nezúčastňujú na riadení firmy, ktorá sa zameriava na dlhodobú stratégiu. Platová politika a hodnotenie. Odporúča sa vydávanie a predaj privatizačných akcií.