Zachowanie przedsiebiorstw w obliczu bariery popytu. - Krajewski, S.
O prieskume Ústavu ekonomiky Univerzity v Lodži v 49 výrobných poľských podnikoch v roku 1990, o ich správaní sa a o ich adaptácii v procese trhového hospodárstva. Hodnotenie výsledkov prieskumu zisťuje dve hlavné bariéry rastu výroby: zásobovacie ťažkosti a nedostatok pracovníkov, ktorý však už prestal pôsobiť.