Controlling: a szervezet és a funkció kapcsolata. - Kapitány, A.
Podstata funkcie controllingu a jeho vzťah k organizácii. Vplyv veľkosti podniku a organizácie na úlohy controllingu. Príprava informácií pre proces rozhodovania. Analytická činnosť controllingu. Príklad organizácie controllingu v podniku Pannonplast.