Gosudarstvo i predprijatije. - Karpunin, M.
Chaos vo vzťahoch medzi štátom a podnikom v prechodnom období k trhovému hospodárstvu. Problém prerozdelenia funkcií medzi štátom a podnikom. Nekomplexnosť zásahov do riadiacej štruktúry. Príčiny nerealizovania radikálnych reforiem. Nedostatky vo využívaní trhových regulátorov v podnikoch a ich príčiny.