Les comptes annuels des entreprises européennes sont-ils comparables?
Rozdiely v ročnom zúčtovaní medzi krajinami ES. Rozdiely vo financovaní podnikov. Štvrtá a siedma smernica ES - dve etapy zosúladenia účtovania. Povinné schémy pre bilanciu a výsledné účty. Pravidlá hodnotenia. Opatrenia na zlepšenie situácie. (Kreditbank, bulletin 1991, marec.).