Mobilizujte energii mozků! Program TMI. - Buleca, M.
Spoločnosť TMI - Time Management International - patrí k najväčším producentom know-how na poli managementu a rozvoja osobnosti. Program TMI sa zameriava na stimulovanie rozvoja kvality. Zahrňuje všetky jej stupne: osobnú kvalitu, kvalitu oddelenia, kvalitu produktu, kvalitu služieb a celkovú kvalitu spoločnosti.