Obučenije menedžerov: tvorčeski izpol'zovat' zarubežnyj opyt! - Leščiner, P.
Pokračovanie state z EN č. 4/1991. Pre dosiahnutie stupňa "bakalár" musia študenti preukázať znalosti z 27 disciplín - z 13 všeobecnovzdelávacích a 14 špeciálnych. Pre dosiahnutie stupňa "magister" musia študovať ešte 2 roky. Popis experimentu z dvojstupňového vzdelania v Štátnej akadémii riadenia S. Ordžonikidze. Náčrt výučby na tomto inštitúte.