Patero schopného manažera.
Popis piatich potrebných manažérskych schopností, odpovedajúcich požiadavkám ekonomického a sociálneho rozvoja v 90. rokoch: predvídavosti, vytvárania vízií, rešpektovanie rovnakých hodnôt ako spolupracovníci, posilňovanie druhých a umenie rozumieť sám sebe.