Social'no-ekonomičeskaja orientacija i taktika chozjajstvovanija. - Ovčinnikov, N.
Chozrasčot a výrobno-finančný plán podniku. Tvorba cien v podmienkach demonopolizácie v ZSSR. Skúsenosti so štátnymi objednávkami v USA a s hmotnou zainteresovanosťou podnikov. Odmeňovanie práce. Vedeckotechnický pokrok a úspory. Pracovná disciplína. Štruktúra riadenia národného hospodárstva.