Sytuacja spoleczno-ekonomiczna przedsiebiorstw przemyslu maszynowego. Wyniki badaň sondažowych. - Samoraj-Kaim, E.
O výskume spoločenskej a ekonomickej situácie vyše 100 podnikov strojárskeho priemyslu v Poľsku v r. 1990. Charakteristika: a) ekonomickej a trhovej kondície, postojov voči práci, mzdám a podniku, b) spoločenských vzťahov, c) orientácia zamestnancov voči zmenám, d) spolupráca s riaditeľstvom a odbormi, e) zamestnanosti.