<The> internationalization of corporate research and development. - Dörrenbächer, Ch
Dôsledky priamych zahraničných investícií do výskumu a vývoja domácich podnikov. Dôvody internacionalizácie činnosti výskumu a vývoja, spôsoby jej realizácie v Nemecku, ako aj jej vplyv na politiku v budúcnosti.