Americká Rakona v roce nula. - Adámková, Alena
Zhodnotenie privatizačného projektu priameho predaja čs. podniku zahraničnému záujemcovi. V prvej etape realizácie privatizačného projektu Američania získavajú 58 perc. účastín s predpokladom, že do r. 1994 získajú 100 perc. Výhody vyplývajúce zo zmluvy medzi Rakonou a Procter and Gamble.