Přehled platných právních předpisů a metodiky pro účetnictví, rozpočetnictví a kalkulaci podle stavu k 1. dubnu 1991.
Prehľad uverejnených a oznámených právnych predpisov a metodických smerníc z oblasti účtovníctva, rozpočtovníctva a kalkulácií v ČSFR k 1. aprílu 1991.