K účtovníctvu v Spolkovej republike Nemecko. 2. - Farkaš, Richard
Definícia niektorých základných pojmov: príjmové a výdavkové platby, príjmy a výdavky, výnosy a účtovné náklady, výkony a náklady. Platobný a finančný zostatok, celkový hospodársky výsledok a prevádzkový hospodársky výsledok.