Rozdíly mezi základním a vnitropodnikovým účetnictvím vznikajíci z vnitřních potřeb řízení podniku. - Schroll, R.
Pokračovanie článku z č. 2-3/91. Vnútorné potreby riadenia a rozdiely vyplývajúce z plnenia funkcií vnútropodnikového účtovníctva. Analýza účtovnícko-technických dôsledkov vykazovania rozdielov medzi základným a vnútropodnikovým účtovníctvom.