Úpravy účtové osnovy a směrnic k účtové osnově pro politické strany, hnutí, občanská sdružení a nevýdělečné organizace od 1. ledna 1991. - Lehkoživ, J.
Koncepcia a rozsah platnosti novej účtovnej osnovy. Použitie jednotlivých účtovných tried. Prevodový mostík a účtovné výkazníctvo.