Účetnictví společnosti s ručením omezeným. - Havel, F.
Organizácia účtovníctva v s.r.o. Účtovanie pri vzniku spoločnosti, zakladacie náklady a doplatky spoločníkov. Získanie a prevod podielov. Účtovanie pri zvýšení a pri znížení kmeňového majetku a účtovanie podielu spoločníkov na zisku.