Odpisování důlních děl. - Blatný, M.
Charakteristika banských diel ako priemyselných podnikov i ako základných prostriedkov. Zvláštnosti pri odpisovaní banských diel. Odpisovanie časovou a substančnou metódou. Odpisovanie súvisiacich základných prostriedkov.