Normativnyje metody upravlenija sebestoimost'ju. - Gordanovskaja, V.
Využitie plánovo-normatívnych metód pri znižovaní vlastných nákladov. Štruktúra mzdy pri vychádzaní z vlastných nákladov. Ukazovateľ efektívnosti nákladov na jednotku produkcie. Kalkulácia vlastných nákladov jednotky produkcie podľa štruktúry výdajov a ekonomických prvkov nákladov. Evidencia nákladov na výrobu a plánovanie. Druhy noriem a normatívov.