Znaczenie kosztów pracy w ekonomice przedsiebiorstw. - Wiktor, Jan W.
Význam skúmania pracovných nákladov. Analýza vychádza z výsledkov výskumu pracovných nákladov v 21 podnikoch v rokoch 1983-1989. Vplyv pracovných nákladov na veľkosť celkových nákladov podnikov. Tri fázy skúmania problému. Podiel nákladov na zamestnanosť na zisku podnikov.