Akciová společnost. 3. Dokonč. - Klusoň, Václav
Zásady bilancovania a rozdeľovania zisku. Komanditná spoločnosť na účastiny. Základné črty a založenie Európskej účastinnej spoločnosti (Societas Europea - SE). Základný kapitál a účastiny SE. Orgány SE. Bilancia. Zrušenie a likvidácia SE. Spolurozhodovanie zamestnancov. Združovanie účastinných spoločností: koncern.