Jsou stotisícové akciovky legální? - Bejček, Josef
Príspevok do diskusie k dramatickej predstave o tom, že tzv. stotisícové účastinné spoločnosti zakladané v 1. štvrťroku 1991 vlastne právne neexistujú a že nie sú právnym nástupcom a vlastníkom majetku zrušených štátnych podnikov. Argumentácia podporujúca legalitu vzniku stotisícových účastinných spoločností.