<La> délocalisation est-elle encore la clé de la réussite dans l'industrie de l'habillement? - Loizeau, H.
Vývoj trhu modifikuje postoje výrobcov voči zmene výrobného miesta. Stratégia vynútená touto zmenou. Relativizácia úlohy konkurencie cenou. Snaha udržať výrobný nástroj vo Francúzsku. Nové podmienky pre úspech v odievaní. (L'Usine nouvelle 1991, č. 2309.).