Insolventnosť z pohľadu banky. - Mudrík, J.
Platobná neschopnosť dosiahla hrozivé rozmery (k 10.6.1991 predstavuje v SR 30,7 mld Kčs). Systémové a vecné príčiny rýchleho nárastu platobnej neschopnosti podnikov. Platobná neschopnosť v jednotlivých odvetviach na Slovensku. Opatrenia na riešenie problému na makroekonomickej i mikroekonomickej úrovni.