Ještě k platební neschopnosti podniků. - Ošťádal, B.
Rozhovor s riaditeľom sekretariátu Zväzu priemyslu Českej republiky. Potreba riešenia dopadu reštriktívnej úverovej a menovej politiky na priemyselné podniky v ČR. Snahy Zväzu priemyslu pomôcť kríze odbytu na vnútornom i zahraničnom trhu, najmä pre perspektívne podniky. Podpora výchove manažérov v podnikoch.