Weksel - niewykorzystana szanca w gospodarce finansowej przedsiebiorstw. - Bien, W.
Zavedenie zmenky v Poľsku (1989). Diskontovanie a rediskontovanie zmenky. Výpočet diskontu zmenky. Príklad predloženia zmenky na diskont. Zmenky, ktoré sa môžu prijímať na rediskont. Platba zmenky. Protest proti odmietnutiu zaplatenia vlastnej alebo akceptovanej zmenky. Regresné pokračovanie.