Czy przedsiebiorstwa same pokonaja zator platniczy? - Zych, A.
Podniky nevyriešia platobnú neschopnosť bez ingerencie štátu. Možnosti vedúce k inkasu dlhu. Zastavenie dodávok neplatičom. Súdna exekúcia na dlh za dodaný tovar. Obchodné súdy by tu mali postupovať v skrátenom pokračovaní. Kúpa dlhu od dlžníka.