Mikrokomputerowy system sterowania produkcja STER. - Mitura, B.
O systéme riadenia toku výroby ako príklade uplatnenia mikropočítača typu IBM PC v prácach spätých s plánovaním a s evidenciou výroby v závodoch strednosériového typu. Cieľ systému. Štruktúra a funkcie systému. Všeobecná schéma algoritmu riadenia. Dokončenie a zavedenie systému.