Ve Svitu hledají řešení. - Stokláska, J.
Správa o momentálnej situácii v bývalej Baťovej továrni na obuv Svit Zlín. Kontakty s firmou Baťa dnes. Prehľad reorganizačných opatrení. Očakávanie veľkej privatizácie.