vezetés megváltoztatása a CAD és CAD/CAM segítségével Angliában. - Lee, G.L
Analýza vplyvu zmien v riadení po zavedení CAD a CAD/CAM v 7 anglických podnikoch rôznej veľkosti. Sociálnopolitický kontext inovácií. Stratégia podnikov pri zavedení CAD a CAD/CAM. Školenie zamestnancov a zmeny v organizácii práce.