Sous-traitance: vers davantage de partenariat. - Guéry, G.
Znižovanie počtu dodávateľov. Subdodávatelia majú byť väčšmi autonómni. Od subdodávateľov výrobkov ručnej práce k subdodávateľom strojov. Príloha: zákon, sudca a subdodávateľ. Priemyselní subdodávatelia. Trhové subdodávky. (L'Entreprise 1990, č. 61.).