minoség az európai integrácio keretében. - Loidl, M.
Uľahčenie prístupu maďarských výrobkov na európsky trh po zmene politických podmienok. Zvýšené nároky na kvalitu výrobkov dané silnou konkurenciou na trhu európskeho spoločenstva. Faktory, od ktorých závisí kvalita výrobku.