Minöségszabályozás, minöségellenörzés. - Osanna, P.H
Kontrola kvality v rámci Computer Integrated Manufaturing (CIM). Komplexné matematické hodnotenie kvality umožnené vysokovýkonnými počítačmi. Najdôležitejšie komponenty zabezpečenia kvality pomocou počítača (CAQ).