Vom Kontakt zum Kontrakt. Von Spitzen-Verkäufern lernen. - Buchner, D.
Osvojenie si vzorov percepcie a konania a prispôsobenie sa individuálnemu zákazníkovi ako vlastnosti, ktorými sa odlišuje špičkový predavač od priemerného predavača. Príprava kontaktu k zákazníkovi, prekonávanie možného odporu zákazníka proti uzatváraniu kontraktu.